Het Bourgondische Bitterballenboek

Het bourgondische bitterballenboek cover voorkant

Altijd al eens zelf bitterballen willen maken? Ik weet uit ervaring dat je dat prima thuis kunt doen. Met oneindig veel lekkere bitterbalsmaken!

Dertig van mijn favoriete bitterbalrecepten heb ik gebundeld in ‘ Het Bourgondische Bitterballenboek’. Sommige daarvan vind je terug op deze site (en werden al eerder gepubliceerd op mijn foodblog Worstenbrood & Wijn). Alle recepten die niet meer in het boek pasten vind je vanaf nu op bitterbalrecepten.nl. Net als tips, trucs en leuke feitjes over bitterballen waar ik, nadat het boek naar de drukker was, nog aan dacht.

Het Bourgondische Bitterballenboek is voor € 22,50 verkrijgbaar via deze link, alle online boekwinkels en jouw lokale boekhandel.

Benieuwd wat je allemaal in het boek kunt vinden? Meer informatie en een inkijkexemplaar is beschikbaar via www.bitterballenboek.nl

Of download meteen 22 pagina’s van het boek via onderstaande button :

Het bourgondische bitterballenboek cover voorkant
CategoriesNiet gecategoriseerd
  1. Wendy Verheijen says:

    Sinds ik in aanraking ben gekomen met de bitterballen van Ilona is onze frituur uit het stof gekomen na zo’n 15 jaar. Tegenwoordig bitterballen bij de borrel en als amuse voor onze gasten. Allemaal naar recepten uit “Het Bourgondische bitterballen boek”. En tegen al onze principes in zitten we zelfs op een doordeweekse dag wel eens aan de bitterbal. Ons oude pannetje doet het nog wel, maar voor hoe lang is de vraag, dus ik zou heel graag in aanmerking komen voor het favoriete frituurpan van de bitterballen koningin #bourgini

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *