Mijn bitterballen playlist

Bitterballen playlist op Spotify

Hieronder vind je mijn ‘Bitterballen playlist’ op Spotify! Een hoop van mijn Instagramvolgers denken bij het horen van Snollebollekes-muziek aan bitterballen. Hoe dat zo komt? Omdat ik vaak in mijn eentje bitterballen aan het rollen en paneren ben en daar graag een vrolijk muziekje bij op zet. Snollebollekes dus. Waarschijnlijk is ergens mijn gedachte geweest; Snollebollekes is 100% Brabants = 100% bourgondisch = perfect passend bij mijn bitterballen. En ik word daar gewoon telkens weer blij en energiek van. Zelfs toen ik voor het schrijven van Het Bourgondische Bitterballenboek vaker bitterballen stond te rollen dan me lief was 😉

Inmiddels zijn er ook wat andere nummers aan de playlist toegevoegd. Mede dankzij de input van mede-bitterballenliefhebbers met geniale muziektips. Ze hebben ofwel een link naar 100% NL (net als bitterballen) of zijn gewoon vrolijk en hebben een lekker ritme om te rollen of ze hebben een tekstuele link naar ‘ rollen’ of ‘draaien’. En Queen werd geopperd als link naar mijn bijnaam ‘ Bitterballenkoningin’ 😀

Weet jij nog meer toepasselijke nummers die niet op mijn bitterballen playlist mogen ontbreken? Laat het me weten in een reactie hieronder!

Bitterballen playlist op Spotify
CategoriesNiet gecategoriseerd
  1. Annigje says:

    Haha geniaal. Hiermee heb ik een vriendin aangestoken. We kunnen allebei niet wachten om onze eigen bitterballen te maken. Het enige wat ontbreekt is de frituurpan.. maar die van #bourgini is wel een scheetje zeg! Wie weet.. ooit… 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *